Haberler

Mısır'dan 550 Ton Beyaz Kum Getirildi

Güncelleme:

Antalya'daki 'lüks otel' Mardan Palace, her yıl olduğu gibi bu yaz sezonu için de Mısır'dan getirdiği, ayakları yakmayan ve yapışmayan 550 ton beyaz kumu sahiline serpti.

Antalya'daki 'lüks otel' Mardan Palace, her yıl olduğu gibi bu yaz sezonu için de Mısır'dan getirdiği, ayakları yakmayan ve yapışmayan 550 ton beyaz kumu sahiline serpti.

Kundu turizm bölgesinde 180 bin metrekarelik alanda konumlanan ve yapımı için 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılan Mardan Palace, yaz dönemi müşterilerinin sahilde denize girerken ayaklarının yanmaması için Mısır'dan özel olarak 550 ton beyaz kum getirdi.

Açılışında Sharon Stone, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları, lükste sınır tanımayan kral dairesi ve villalarında birçok ülkeden siyaset, iş ve sanat dünyasından önemli ismi ağırlayan otelin plajı da beyaz kumlarla, içi gibi son derece lüks bir atmosfere dönüştü.

Otelin logosu da olan akrep şeklindeki iskelesinin bulunduğu sahildeki beyaz kumun Mısır'dan özel getirildiğini belirten Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "Normal kum, renginin koyu olması nedeniyle güneş ışınlarını toplar ve insanların yürürken ayaklarını yakar. Islak ayakla yürürken de yapışır. Ancak beyaz kum, rengi gereği güneş ışınlarını yaydığı için hem ayakları yakmaz hem de yapışmaz" dedi.

Her yıl yaklaşık 550 ton civarında beyaz kum getirdiklerini açıklayan Çetin Pehlivan, müşterilerin bu kumu çok sevdiğini ve tatil bitiminde hatıra olarak bir miktar götürmek bile istediklerini dile getirdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paris Hilton Sharon Stone Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title