Haberler

    Eski G.Saraylı Misimovic'ten Kendisini Kadro Dışı Bırakan Hagi'ye Sert Sözler

    Güncelleme:

    Galatasaray'daki dönemde kendisini kadro dışı bırakan Hagi'ye çok sinirlendiğini belirten Misimovic, eski hocasına bel altından sert sözler söyledi.

    Bir dönem Galatasaray forması da giyen Zvjezdan Misimovic, o dönemki teknik direktörü Gheorghe Hagi hakkında sert ifadeler kullanırken daha sonra transfer olduğu Dinamo Moskova'da bir başka Rumen Dan Petrescu ile yaşadığı ilginç olayı anlattı.

    "SAKIZ ÇİĞNEDİĞİM İÇİN KADRO DIŞI BIRAKILDIM"

    Alman Spox.com'a özel bir röportaj veren Boşnak oyuncu, Galatasaray'a transfer süreci ve Hagi hakkında şunları söyledi: "Transferin son günü yerime Diego Ribas alınmıştı. Hızlı bir karar vermem gerekiyordu. O dönemin Galatasaray menajeri iki hafta Wolfsburg'daki Ritz-Carlton'da konaklamıştı ve bana "Seni almadan dönmem" demişti. Uçuşu ayarladık ve her şey zamanında gerçekleşti. Takıma 8 hafta sonra Rijkaard'ın yerine gelen Hagi beni önce sol kanatta oynattı. Daha önce Nürnberg'de de o bölgede oynamıştım. Hagi'yle konuştum ve Wolfsburg'da merkezde daha başarılı işler yaptığımı söyledim. Ama işe yaramadı ve bir anda kadro dışı kaldım. Hagi bana bunu bir deplasmandan sonra söylemişti. Sakız çiğnediğim ve çok sık güldüğüm için kadro dışı bırakılmışım. Sonra birisi gelip bana hocaya gidip özür dilemem gerektiğini söyledi. Hagi'nin benimle yüz yüze görüşecek t....ları yoktu."

    Kadro dışı kalmasının asıl nedeninin Galatasaray'ın Avupa kupalarına katılma ümidi kalmamasına bağlayan Misimovic, "Yıllık ücretim fazlaydı. 2 ay tek başıma çalıştım. Bu çok moral bozucuydu. Kış döneminde 2 ya da 3 Rumen futbolcu geldi. Hepsinin menajeri Hagi'ninkiyle aynıydı. Moskova'da bütün resim tamamlandı" dedi.

    "BONSERVİSİMİ ZAMANINDA ÖDEDİLER"

    6 aylık Galatasaray macerasının ardından Rusya Premier League'i ekiplerinden Dinamo Moskova'ya transfer olan 34 yaşındaki isim bu tercihini şöyle açıkladı: "Bu aslında biraz garip. Galatasaray bonservisimi taksitle almıştı. İkinci taksit marttaydı. Eğer ödemezlerse Wolfsburg'a dönecektim. Ama zamanında ödediler. Aynı sezon içinde hem Wolfsburg hem de Galatasaray'da oynadığım için sadece başka bir sezonda olan bir ligde forma giyebilirdim. Aksi halde yaza kadar oynayamacaktım."

    "SONRAKİ HOCAM DA HAGİ'NİN ARKADAŞI ÇIKTI"

    Misimovic transfer olduğu Dinamo Moskova'da ise bir başka Rumen Dan Petrescu ile çalışmak zorunda kalmış. Deneyimli yıldız Petrescu'yla Hagi konusunda konuştuğunu söylerken, "Son 6 ayımda Petrescu göreve geldi. Stuttgart'a gitmeden önce Avrupa Ligi elemesinde oynuyorduk. Maçtan bir gün önce idman esnasında beni kenara çağırdı ve Hagi hakkında neden böyle kötü sözler söylediğimi sordu. Ben de ona bana kadro dışı kalma kararını yüzüme söylemesi gerektiğini ama bunu yapmadığını söyledim. Ertesi gün maçın 38. dakikasında skor 0-0'ken beni oyundan aldı. Sonradan öğrendim ki Hagi'yle arası oldukça iyiymiş. Futbolda işler böyle yürüyor" ifadelerini kullandı.

    (Ajansspor)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dinamo Moskova Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title