Haberler

Mischa Barton, 'Nuri Alço' Hapı Nedeniyle Kriz Geçirmiş

Güncelleme:

Evinin bahçesinde sinir krizi geçirerek, hastaneye kaldırılan ABD'li oyuncu Mischa Barton, içkisine Türkiye'de 'Nuri Alço hapı' olarak da bilinen hapın karıştırılmış olabileceğini söyledi.

ABD'li oyuncu Mischa Barton, evinin bahçesinde geçirdiği sinir krizinin ardından hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez konuştu.

"BİR ŞEYLERİN YANLIŞ GİTTİĞİNİ ANLAMIŞTIM"

31 yaşındaki oyuncu, doğum günü partisi sırasında içkisine Türkiye'de 'Nuri Alço hapı' olarak da bilinen GHB hapı karıştırılmış olduğunu anlattı. Barton, "25 Ocak akşamı, doğum günümü kutlamak için bir grup arkadaşımla dışarı çıktık. İçkilerimizi içerken, tuhaf davranışlarım nedeniyle bir şeylerin yanlış gittiğini anlamıştım. Bar görevlileri bana, içkime GHB karıştırılmış olduğu bilgisini verdi. Etkisi saatlerce geçmeyince, kendi isteğimle hastaneye yatırıldım" diye konuştu.

2000'Lİ YILLARDA YILDIZI PARLADI

2000'li yılların başında ana karakterlerden birini canlandırdığı The O.C adlı diziyle ün kazanan ama sonra hem kariyerinde hem de özel hayatında büyük bir düşüş yaşayan Mischa Barton, yine bir yıkım yaşadı.


EVİNİN BAHÇESİNDE ÇIĞLIK ATIYORDU

Bir dönem abartılı şekilde kilo alıp vermesiyle gündeme oturan Barton, Batı Hollywood'daki evinin bahçesinde çaresizlik içinde çığlıklar atmaya başladı.

KOMŞULARI CAMLARA ÇIKTI

31 yaşındaki Barton'un çığlıklarını duyan komşuları evlerinin bahçelerine ve pencerelerine çıktı. Bu sırada Barton'un "Annem bir cadı" diye bağırdığı ve bir yandan da ağladığı duyuldu. Dünyanın sonunun geldiğini de haykıran Barton'un komşuları hemen sağlık ekiplerini aradı. Oyuncunun evine giden ekipler Barton'u sağlık merkezine götürüp tedavi altına aldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mischa Barton Nuri Alço Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title