Haberler

Misafir Ayakta Alkışlandı

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Misafir’ isimli tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Misafir' isimli tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.

Konya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Misafir' isimli oyun, Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda izleyicilerle buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen gösterimde, gurbetçilerin çalıştıkları ortama uyum sağlama çabaları ve kültürel farklılıklar gibi birçok hikayeler sahnelendi. Büyük beğeni kazanan oyunu pür dikkat izleyen seyirciler, unutulmaz dakikalar yaşadı.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman'da tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerin bu tür etkinliklerle giderileceğini ifade ederek, Adıyaman halkının gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti. Başkan Kutlu'nun oyunculara çiçek takdim etmesi ile son bulan tiyatro oyununa il protokolü de aileleriyle birlikte katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Hüsrev Kutlu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title