Haberler

Miraç Kandili Dolayısıyla Program Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cami dışı ve içerisinden detaylar Cemaatten detaylar Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlidin okunması İl Müftüsü Faruk Arvas'ın konuşması SİİRT (AA) – Siirt'te Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cami dışı ve içerisinden detaylar

Cemaatten detaylar

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlidin okunması

İl Müftüsü Faruk Arvas'ın konuşması SİİRT (AA) – Siirt'te Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde akşam namazına müteakip Siirt Müftülüğünce gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okunan mevlidin ardından, program Miraç kandili için Kuran Kursları öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından okunan 200 hatimin duasıyla sona erdi.

İl Müftüsü Faruk Arvas, özellikle peygamber efendimizin en büyük mucizesinin gerçekleştiği bu gecede yapılacak olan en büyük ibadet onu yad etmek, ona selat getirmek olduğunu söyledi.

Programa, Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Müftüsü Faruk Arvas, birçok kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Miraç Kandili Faruk Arvas Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title