Haberler

Miraç Kandili

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demircan Çakar, mesajında, Miraç Kandili'nin feyiz ve bereketin arttığı, duaların geri çevrilmediği mübarek gecelerden biri olduğunu belirtti.

"Miraç, bütün kötü duygulardan arınarak tertemiz bir kulluğa erişmeye ve en yüce mertebeye ulaşmaya vesile olmaktadır" diyen Çakar, "Bu mübarek gecenin ülkemizin ve İslam aleminin geçirdiği bu zor günlerde milletimizin birlik ve beraberliğini arttırmasını, toplumsal bağımızı kuvvetlendirmesini niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

- Düzce Belediye Başkanı Keleş

Başkan Keleş ise bu mübarek geceye kavuşmanın hazzı ve heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu gece bizlere mübarek Ramazan-ı Şerif'i müjdeliyor. Cenab-ı Hakk'ın kullarına hediye ettiği bu mübarek kandil gecesi, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi, bereketimizi, mutluluk ve sıhhatimizi artırıyor. İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif'e ulaşmayı niyaz ediyorum."

- AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin

Miraç Kandili'nin Hz. Peygamberin Yüce Allah tarafından ihsanla ve lütufla şereflendirildiğini bildiren Keskin, şunları kaydetti:

"Bu güzel geceyi, ülke ve millet olarak kucaklaşıp kenetlenmenin, manevi anlamda arınmanın, aydınlık yarınlara el ele birlikte yürümenin güzel ve kaçırılmaz fırsat vesilesi olarak algılayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim."

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Üniversitesi Miraç Kandili AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title