Haberler

Miniklerle El Ele Verip Fidan Diktiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Öğrencilerin gelişi- Fidanların dağıtılışı- Fidanların dikilişi- Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Yeşim Çelik Süzer'in konuşması- Kreş sorumlusu Senem Yılancı'nın konuşması- Çocuklardan Tunahan Yılancı'nın konuşması- Egemen Süzer'nin konuşması Miniklerle el ele verip fidan diktiler- Adıyaman'da üniversite öğrencileri, kreşte eğitim gören çocuklarla fidan dikti Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi tarafından Orman İşletme Müdürlüğü, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ve özel bir kreş salonu öğrencileri ile Atatürk Barajı kenarına fidan dikti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Öğrencilerin gelişi- Fidanların dağıtılışı- Fidanların dikilişi- Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Yeşim Çelik Süzer'in konuşması- Kreş sorumlusu Senem Yılancı'nın konuşması- Çocuklardan Tunahan Yılancı'nın konuşması- Egemen Süzer'nin konuşması Miniklerle el ele verip fidan diktiler- Adıyaman'da üniversite öğrencileri, kreşte eğitim gören çocuklarla fidan dikti Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi tarafından Orman İşletme Müdürlüğü, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ve özel bir kreş salonu öğrencileri ile Atatürk Barajı kenarına fidan dikti.Üniversite öğrencileri ile kreş öğrencilerinin birlikte diktikleri fidanlar toprakla buluştu.Orman İşletme Müdürlüğü tarafından getirilen Çam, Meşe ve meyve fidanları belirlenen alana dikildi. Her üniversite öğrencisinin bir kreş öğrencisiyle diktiği fidanlara birer isim verildi,Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Yeşim Çelik Süzer, yaptığı açıklamada, Sabancı Vakfı'nın hibe desteğiyle hayata geçirilen "Miniklerle el ele verdik, dünyaya nefes verdik" projesi ile gençler ile minik öğrencileri bir araya getirerek çevreye dikkat çekmeye çalıştıklarını söyledi.Genç Bank projesi kapsamında bu etkinliği yaptıklarını belirten Süzer, "Kreş çocukları ile gençlerin bir araya gelip küçük yaşta çevre bilinci, ağaç bilinci ve yeşil bilinciyle bu yola çıkmak istedik" dedi.Küçük çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Süzer, çocuklar ve gençlerin birlikte hareket etmesi halinde daha yaşanabilir bir dünyanın olacağına işaret etti.Kreş sorumlusu Senem Yılancı ise 3 - 6 yaş grubu çocuklarla fidan dikmeye geldiklerini ifade ederek, her çocuğun bir fidanının olduğunu ve çocukların mutlu olduğunu vurguladı.Çocuklardan Tunahan Yılancı da buraya gelmekten çok mutlu olduğunu belirterek, vatandaşları fidan dikmeye davet etti.Egemen Süzer de fidan dikmenin çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getirdi. Proje kapsamında 500 fidan toprakla buluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Yeşim Çelik Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title