Haberler

Miniklerin Turnuvasında Kazanan Dostluk Oldu

İzmir’in Menderes ilçesinde, 8 takımın katıldığı minikler futbol şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir'in Menderes ilçesinde, 8 takımın katıldığı minikler futbol şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Menderes Belediyesi'nin Göztepe Spor Kulübüyle birlikte düzenlediği Nevzat Güzelırmak Sömestr Futbol Şenliği'ne 8 takım katıldı. Minikler kategorisinde yapılan ve Menderes 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleşen turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Göztepe Spor Kulübü'nün efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker, kulüp yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 2008 doğumlu olan minik futbolcuları sahada adeta kıyasıya bir mücadele verdi. Minik futbolcular yağmura rağmen kıyasıya bir mücadele gösterirken, sporcuların en büyük destekçisi ise aileleri oldu. Gün boyu süren etkinlik sonunda sahanın minik yıldızlarına madalyaları verildi. Herhangi bir sıralamanın olmadığı etkinlikte kazanan dostluk oldu. Minik futbolculara madalyalarını Göztepe'nin efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak taktı.

Şenlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, etkinliğin ilk kez düzenlendiğini kaydederek, "Futbol şölenimiz ile küçük yaştaki çocuklarımızın spora duydukları sevgiyi pekiştirmeyi amaçladık. Bu amaçla sömestr tatilinin sonunu tarihi başarılarla dolu olan Göztepe Kulübümüz ile minikler kategorisinde futbol turnuvamızı düzenleyerek taçlandırdık. 19 Mayıs Stadı'nda gün boyu süren turnuvamız renkli görüntülere sahne oldu. Minik futbolcularımız hünerlerini sergiledi. Sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Futbol şölenimizi geleneksel hale getirerek her yıl sömestr tatilinde ilçemizde düzenleyeceğiz" dedi.

Nevzat Güzelırmak ise şöyle konuştu:

"Belediyemize ve kulübümüze yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ederim. Benim adımı taşıyan bu etkinlik beni ayrıca onurlandırdı. Minik futbolcularımızı gönülden kutluyorum. Onların başarı adımlarını atması adına bu tür organizasyonlar önemli." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Soylu 19 Mayıs Menderes İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title