Haberler

Miniklere Siyer Hikâyeli Boyama Kitabı

Güncelleme:

Kutlu Doğum Haftası'nda Esenler'deki tüm anaokulu öğrencilerine toplam 3 bin 500 adet "Siyer Hikâyeli Boyama Kitabı" hediye edildi.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün organizesiyle ilçedeki tüm anaokulu öğrencilerine Kutlu Doğum Haftası'nda toplam 3 bin 500 adet "Siyer Hikâyeli Boyama Kitabı" dağıtıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ayvalıdere Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kitaplarını verdi. Sınıfları tek tek gezerek çocuklarla ilgilenen Göksu, içinde Resulullah'ın hayatını, güzel ahlâkını, Hicret'i ve vedasını kısa metinlerle anlatan boyama kitaplarını dağıttı. Göksu öğrencilere gülsuyu ve lokum da ikram etti.

"BAŞKAN AMCA"LARI GÜL DAĞITTI

Ayvalıdere Anaokulu öğrencileri de kendilerini ziyaret ederek kitap dağıtan "Başkan Amca"larına bir sema gösterisi sundu. Başkan Göksu, sema dönen öğrencileri tebrik ettikten sonra Peygamber Efendimize duyulan muhabbetin sembolü gülleri öğrencilere dağıttı. Ayvalıdere İlk ve Ortaokulu öğrencileri de programın ardından Göksu'yu coşkulu şekilde karşıladıktan sonra bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Esenler Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title