Haberler

Miniklerden 'Başkan Amca' Ziyareti

Güncelleme:

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın makamı farklı konuklara ev sahipliği yaptı.

Başkanın 'Minik' ziyaretçileri

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencilerini karşılayan Bakıcı, şirin konuklarıyla bir süre sohbet etti. Bakıcı'ya resimlerini gösteren minikler, neyi resimlediklerini detaylarıyla anlatırken, Başkan Bakıcı'da kağıttan yapılmış çiçekleri konuklarına sundu. Bakıcı'dan minik konuklarına 'Trafik Eğitim Parkı' müjdesi geldi.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin farklı meslek gruplarını tanımak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ilk durağı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı oldu. Başkanlık makamında öğretmenleriyle birlikte şirin konuklarını ağırlayan Başkan Bakıcı, belediye ile ilgili gelen soruları yanıtladı.

Koltukları ikişer ikişer dolduran minik konuklara belediye çalışmaları ve belediye başkanlığı hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, tek tek ilgilendiği konuklarına bir de müjde verdi. 'Trafik Eğitim Parkı' yapılacağını açıklayan Bakıcı, parkın trafik kurallarını küçük yaşta öğrenilmesine büyük katkısı olacağını söyledi.

Yerlerinde duramadıkları ve makam odasında kıpır kıpır hareketleriyle dikkat çeken minik konuklarla seçmek istedikleri mesleklere yönelik sohbet eden Başkan Bakıcı, şirin konuklarına kağıttan yapılan çiçekleri sundu.

Minik ziyaretçileri ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı'yı beraber uçurtma yapmak için Selçuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ne davet ederken, Bakıcı'da sevimli ziyaretçilerine tekrar buluşma sözü verdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title