Haberler

Minikler ve Büyükleri Buluşturan Etkinlik

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören minikler, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında büyükanne ve büyükbabalarına özel bir program düzenledi.

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Çınarlarımız" isimli program düzenledi. Kurumun bahçesinde gerçekleştirilen programda minikler, sergiledikleri performansla büyükleri kendilerine hayran bıraktı. Büyüklerine çiçek veren öğrenciler bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Programda konuşan Gündüz Bakımevi Eğitim Koordinatörü Özlem Köroğlu büyüklerin deneyim ve tecrübeleriyle gençlere yol gösterdiklerini söyledi. Köroğlu, "Yaşlanmak demek hayattan yaş almak demek. Yaşlılık hayat tecrübesi fazla olan kişidir. Hayatın bir döngüsü var ve bir gün gelecek sizlerin torunları şimdiki yaşınıza gelecek. Bu döngü devam ettiği sürece yeni neslin bir önceki nesilden öğreneceği çok şeyler olacak. Sizler varlığınızla, tecrübenizle gençlerimize ışık tutacaksınız. Sahip olduğumuz kültürümüz ancak sizlerin aktarımıyla devam edecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title