Haberler

Minikler Amatör Futbol Ligi

2014-2015 Ankara Minikler Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Gölbaşı Belediyespor U-12 Futbol Takımı, şampiyon oldu.

Şampiyon olan Gölbaşı Belediyespor Minikler U-12 Futbol Takımı'nı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay düzenlediği yemek programı ile kutlayarak tebrik etti. Gölbaşı Belediyesi, Atatürk Sahil Parkı çay bahçesinde takıma ve ailelerine yemek programı düzenledi. Düzenlenen yemek programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Gülhan, Belediye Meclis üyeleri ve Gölbaşı Belediyespor Kulübü yöneticileri katıldı.

"GÖLBAŞI'NIN GELECEĞİSİNİZ"

Minik kramponların gösterdiği performanstan dolayı minikleri ve antrenörlerini kutlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Minik futbolcularımızın başarısını canı gönülden kutluyor, kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Takımın büyük başarı göstererek namağlup şampiyon olduğunu vurgulayan Başkan Duruay, "Bize düşen görev bu gençlerimize sahip çıkarak en iyi yerlere gelmelerini sağlamak. Gençlerimiz, Gölbaşımız'ın geleceğidir. Gençlerimize ne kadar sahip çıkarsak onlar da o kadar başarılı olurlar. Şampiyon olan takımımızı en içten dileklerimle kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen yemeğin ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesporlu minikleri tek tek tebrik ederek ödüllendirdi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title