Haberler

Minikler Ağız ve Diş Sağlığı Konusunda Bilgilendi

Güncelleme:

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Diş Hekimi Mustafa Fatih Dündar Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerini ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

Bilgilendirme sonunda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın tüm minik öğrenciler için hediye ettiği diş fırçaları verildi.

Çocukların el becerileri ve zihinsel gelişimini sağlamak, performanslarını artırmak amacıyla çok sayıda etkinlik faaliyetlerin düzenlendiği Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde, sağlık bilinçlerinin de gelişebilmesi için bilgilendirilmesi sağlanıyor. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevine konuk olan Diş Hekimi Mustafa Fatih Dündar, önce minik öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra diş hastalıkları, diş çürükleri, ağız ve diş sağlığı, diş fırçalama konusunda bilgiler verdi. Seminer sonunda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın tüm minik öğrenciler için hediye ettiği diş fırçaları verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi Mustafa Fatih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title