Haberler

Minik Yüzler Yazın'da Gülecek

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Mustafakemalpaşa Anaokulunda açılan yaz eğitimi sınıflarını ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Mustafakemalpaşa Anaokulunda açılan yaz eğitimi sınıflarını ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe yaz eğitiminden faydalanmak için Mustafakemalpaşa Anaokulunda bulunan okul öncesi çağdaki çocuklarla ve çalışan annelerin babaların çocuklarının bulunduğu sınıfları ziyaret etti. Temmuz ayının başından itibaren başlatılan bu projeyle okul öncesi eğitim almamış ancak, önümüzdeki eylül ayında ilkokullarının birinci sınıflarında eğitime başlayacak çocuklar, Ağustos ayının sonuna kadar iki ay boyunca okul öncesi eğitim alacaklar. Ziyaret esnasında Anaokulunda bulunan çocuklarla sohbet eden, yaz eğitiminde görev alan öğretmenler Ayşe İldem ve Tuğba Yiğit'ten okuttukları sınıfları hakkında bilgi alan Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe şunları söyledi:

"İlçemizin çocuklarından okul öncesi eğitim almayanlara yönelik olarak yazın da sınıflarımızı açtık. Okul Öncesi eğitimi almayan; ancak, iki ay sonra ilkokul birinci sınıfına başlayacak öğrencilerimizin de bu eğitimi almalarını istiyoruz. Yazın da Gülen Minik Yüzler Projesi ilimizin projesi olup, ilk olma özelliği ile ilçemizde geliştirilmiş Türkiye'ye örnek olacak bir çalışmadır. Bu proje kapsamında eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda okul öncesi eğitim alamayan, iki ay sonra birinci sınıfa başlayacak olan çocuklarımızla bu eğitimi almış çocuklarımız arasındaki farkın kapatılması hedeflenmektedir. Gelin çocuklarımızı okul öncesi eğitimden mahrum bırakmayalım. İlkokula başlamadan evvel sunduğumuz bu okul öncesi eğitim hizmetinden çocuklarımızı faydalandıralım. 10 Gün evvel başlatılan bu eğitim için geç kalmış sayılmazsınız. Bugünden itibaren de çocuklarınızı Mustafakemalpaşa Anaokuluna veya Öğretmendavut İlkokulu'na getirerek iki ay da olsa okul öncesi eğitim almalarını sağlayalım. Her zaman önceliği verdiğimiz çocuklarımızın minik yüzlerini yazın da güldürelim" - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Mustafa Efe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title