Haberler

Minik Yaren İşitme Cihazına Kavuştu

Mardin’in Mazıdağı İlçe Kaymakamı Fırat Çelik, minik Elif Yaren’e işitme cihazı aldı.

Mardin'in Mazıdağı İlçe Kaymakamı Fırat Çelik, minik Elif Yaren'e işitme cihazı aldı.

Mardin'in Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Kayalar Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan yüzde 95 işitme engelli olan minik Elif Yaren Yavuz'a sahip çıkarak dijital işitme cihazı aldı. Artık çok rahat her şeyi duyabilen iki yaşındaki Elif Yaren, anne ve babası ile birlikte İlçe Kaymakamı Fırat Çelik'i ziyaret etti.

Kaymakam Çelik, Elif Yaren'in sağlığına kavuşması ve duyma probleminin ortadan kalkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. İki yaşındaki Elif Yaren'in babası Cemil Yavuz ise, çocuğuna işitme cihazını almakta güçlük çektiğini, konu ile ilgili ilçe kaymakamlığına müracaat ettiğini belirterek, işitme cihazının alınarak küçük kızının işitmesinin sağlandığını söyledi. Baba Yavuz, "Artık minik yavrumuz bizi rahat duyabiliyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Kızımızın duyma problemi artık bulunmuyor. Bundan dolayı başta İlçe Kaymakamı Fırat Çelik olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ederim" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Çelik Elif Yaren Mazıdağı Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title