Haberler

Minik Tenisçiler Madalyalarını Aldı

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 5’incisi düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde düzenlenen ve iki hafta süren 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası final müsabakaları, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ile sona erdi. Birbirinden yetenekli 140 genç raketin şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde, kızlarda birinciliği DSİ'den Defne Aslanbaş elde ederken, ikinci Büyükşehir Belediyespor'dan İrem Demir, üçüncü İnegöl Spordan Yağmur Erdem, dördüncü ise turnuvaya ferdi olarak katılan Bengü Mutlu kazandı. Erkeklerde ise birinciliği DSİ Spor Kulübünden Can Yoldaş kazanırken, ikinciliği Osmangazi Spor Kulübünden Mert Urgan elde etti. Erkeklerde GD Spordan Ahmet Yiğit üçüncü, Podyum Park Sporcusu Erkut Aydın dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda kız ve erkeklerde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Recep Gürsoy ile birlikte verdi. Şampiyon sporcuları tebrik eden Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik çok ciddi yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Amacımız başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirmek. Bu hedef doğrultusunda düzenlediğimiz 9 Yaş Tenis Turnuvasına ilgi her geçen yıl artıyor. Ben turnuvaya katılan tüm sporcu ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki haftadan itibaren de 10 yaş müsabakalarını başlatıyoruz" dedi.

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de yaptığı konuşmada, "Başkanımız Mustafa Dündar'ın yürüttüğü çalışmalar neticesinde Osmangazi Belediyesi sporda bir marka haline geldi. Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerde çocuklarımızı tenis sporu ile buluşturduk. Ben kendisine, bu tür turnuvaların düzenlenmesine imkan sunduğu için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Mustafa Dündar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title