Haberler

Minik Sporculara Madde Bağımlılığı Anlatılacak

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Kapkalıspor Kulübü'nün minik sporcuları, 'Sağlıklı Yaşam' ve 'Madde Bağımlılığı' konulu seminere katılacak.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Kapkalıspor Kulübü'nün minik sporcuları, 'Sağlıklı Yaşam' ve 'Madde Bağımlılığı' konulu seminere katılacak.

İRMET Hospital doktorları tarafından 21 Temmuz Pazartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda verilecek olan 'Sağlıklı Yaşam' ve 'Madde Bağımlılığı' konulu seminer saat 14.00'da başlayacak. Gerçekleştirilecek seminer hakkında bilgilendirmede bulunan Kapkalıspor Yöneticilerinden Nurten Pandir, "İRMET Hospital doktorlarından Dr. Muhammet Ceylan ve Dr. Ayşegül Baykaran ile görüştük. Kendileri böyle bir projede yer alacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi" dedi.

Pandir, düzenlenecek olan seminere Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'yı da davet edeceklerini söyledi.

Amaçlarının madde bağımlılığı konusunda minik sporcuları bir nebze olsun bilgilendirebilmek olduğunu ifade eden Nurten Pandir, "Toplumsal Duyarlılık Projesi Kapsamında çağımızın vebası olan uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili çocuklarımıza seminer vereceğiz. Uyuşturucu kullanım yaşının 12'ye indiği bir dönemde çocuklarımıza uyuşturucunun ne olduğunu ya da ne olmadığını anlatmak için konunun uzmanlarından yardım almak istedik. Umarım faydalı olur" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title