Haberler

Kaybolduktan 10 Gün Sonra Cesedi Bulunan 8 Yaşındaki Serdar'ın Cenazesine 7 Kişi Katıldı

Güncelleme:

Başkent'te kaybolduktan 10 gün sonra bir derede cesedi bulunan 8 yaşındaki Serdar, son yolculuğuna uğurlandı. Serdar'ın cenaze namazında ise sadece 7 kişinin saf tutması dikkat çekti.

Ankara'da 14 Nisan Perşembe günü kaybolan ve cesedi günler sonra evlerinden kilometrelerce uzaklıktaki Ankara Çayı kenarında bulunan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenazesi, Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CENAZE İÇİN NAMAZ VAKTİ BEKLENMEDİ

Ankara'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan ve 10 gün sonra Etimesgut Etiler Caddesi üzerindeki Ankara Çayı kenarında bulunan ilköğretim okulu öğrencisi 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenaze namazı Mamak'taki Ortaköy Camii'nde kılındı. İkindi namazı sonrası kaldırılması beklenen minik Serdar'ın cenazesi için namaz saati beklenmeden imam tarafından cenaze namazı kılındı.

CENAZESİNDE 7 KİŞİ SAF TUTTU

Serdar Kandemir'in cenazesine annesiyle birlikte az sayıda kişinin katılması dikkat çekti. 8 yaşındaki Serdar'ın cenaze namazında 7 kişi saf tuttu. Cenaze namazında annesinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Üzgün olduğu görülen anne, yakınları tarafından teselli edildi. Cenaze namazının ardından 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenazesi Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Etimesgut Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Mardinden:

Sedat pekerin oğlu diriliş dizinde sırf 2 dakikalık senaryo için bütün set alt üst olmuştu. Günlerce haber oılmuştu cocuguna yapılan ilgi alaka. . Ama iş garibanın cocuguna gelince herkes arazi olur. İşte Türkün gücü budur. . Merak etmeyin az kaldı sabredin görün ne olacak.

24
23
yanıtYanıtla
Kıt,,,,:

Sende kürtün gücüsün dimi, , işte bu kadar sın cahilsin, , temsil ettiğin halk gibi, , namaz vakti beklenmeden cenaze namazı kılınmış yazıyor orda, , ama tabi TÜRKÇE bilmiyor da olabilirsin, ,

yanıt10
yanıt5
burdan bak !:

resmen zırvalamışsın. . . gariban çocukların diclekent sakinleri için nasıl kanalizasyon çukurlarına gömüldüğünü görüyoruz.

yanıt6
yanıt5
Fatih Osmanlıoğlu:

Toplum , bir çocuğun cenaze namazını kılmaya gitmeyecek kadar menfaatlerinin peşine düşmüş , Allah o yedi kişiden razı olsun , Allah kimseyi öldüğünde imansız , cenazesinde cemaatsiz , azrailin karşısında abdestsiz bırakmasın inşallah . . .

44
2
yanıtYanıtla
Rcep:

İşte AKP''nin gerçek zihniyeti, , Müslümanız diyorlar ama, çocuğun cenazesine 7 kişi katılıyor. Müslümanlık buysa karnım tok, istemem.

28
17
yanıtYanıtla
seba:

Hepimiz bu cocuga Rahmet dileyelim ki zaten cennetlik . sanki bu guzel cocugun cenazesine gitmis gibi oluruz. Allah Rahmet eylesin mekanin cennet olsun guzel cocuk.

30
2
yanıtYanıtla
asd:

zaten cennetlik sanki sen karar veriyon kesin herşeyi biliyon bilmedğin şeyler olamazmı yani o sınav olmadı kolay dimi o kadar yaşayıp sınav olmadı hemen cennetlik yok öyle bedava cennet allahta sizsiniz bana göre ona öyle bedava cennet varsa banada olması lazım biz yaşayıp boşuna zahmet çekiyoz emek harcıyoz

yanıt0
yanıt11
asd:

asıl öküz sizsiniz biz niye sınav oluyoz biz niye zahmet çekiyoz bende 8 yaşında öleyim bende cennete gideyim pis yobazlar

yanıt2
yanıt4
asd:

pis yobazlar o ne kadar zahmet çekmiş bu dünyda ölç bakalım benim çektiğimin kaçta biri bizler için cehennem ağzınızdan düşmez hiç dert çekmeyen biri için cennet veriyorsunuz sizde adalet varmı pis yobazlar yok size şeriat laiklik olacak bu ülkede bizim gibilerin hakkı varken ona kafanıza göre cennet buna cehennem veremessiniz pis yobazlar laiklik kalmıcak

yanıt0
yanıt8
asd:

pis yobazlar kızıyorum ya şeriatçı pislikler biz 50 yıl yaşayyalım günah işleyelim bizi cehennemci ilan edin ulan şeriatçı pislikler siz benim çektiğim dertleri işlediğim sevapları nerden biliceniz ona cehennem buna cennet siz mi allahlık yapıyosunuz yoksa biz siz önce yaşayanların hakkını verin allahın insanlara çektirdiği sıkıntıların hesabını verin pis yobazlar akılsız beyinsiz şeriatçılar laiklik kalacak ulan sıkıyorsa yapın şeriat anayasada hakkımız var bizim

yanıt0
yanıt19
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title