Haberler

Minik Öğrencilerden Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Hakkari’de Özel Hatice Avcı Koleji minik öğrencileri tarafından “Kutlu Doğum Haftası” kapsamında düzenlenen şiir ve ilahi dinletisi büyük beğeni topladı.

Hakkari'de Özel Hatice Avcı Koleji minik öğrencileri tarafından "Kutlu Doğum Haftası" kapsamında düzenlenen şiir ve ilahi dinletisi büyük beğeni topladı.

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji ilkokul 2. Sınıf öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında şiir ve ilahi dinletisinde aileleri ile bir araya geldi. Açılış konuşmasını Kolej Müdürü İzzettin Er'in yaptığı etkinlikte, çocukların geleceğe göre yetiştirilmesine vurgu yapılarak, "Öğrencilerimizin yapmış olduğu bu program hepimiz için farklı bir ortam oluşturmakta. Çocuklarımızı geleceğe göre yetiştirmeliyiz. Çok parlak bir nesli hepimiz şimdiden görmekteyiz. İnşallah çocuklarımız ve öğrencilerimiz efendimiz Hz. Muhammedin (sav) hayatını şiar edinirler" dedi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) hayatının anlatıldığı slayt gösteri ile başlayan program ilkokul 2. sınıf öğrencilerinin okudu şiirler ve koro halinde seslendirdikleri ilahilerle devam etti. Büyük beğeni toplayan ve ailelerin çocuklarını salonda dakikalarca ayakta alkışladıkları program sonunda minik öğrencilere hat sanatıyla yazılmış birer isimlik hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title