Haberler

Minik Öğrencilerden "Kitap Kardeşliği"

Minik öğrencilerden "kitap kardeşliği"SAMSUN - Samsun Kazım Orbay İlkokulu, "Kitap Kardeşliği" projesi kapsamında Asarcık Yeşilköy İlkokuluna 500 kitap gönderdi.

Minik öğrencilerden "kitap kardeşliği"

SAMSUN - Samsun Kazım Orbay İlkokulu, "Kitap Kardeşliği" projesi kapsamında Asarcık Yeşilköy İlkokuluna 500 kitap gönderdi.

Samsun Kazım Orbay İlkokulu sınıf öğretmeni ve Kitap Okuma Ekibi Başkanı Tuğba Çiçek önderliğinde hazırlanan "Kitap Kardeşliği" projesi tamamlandı. Hem okul kütüphanesi hem de okul kardeşi seçilen Asarcık ilçesinde bulunan Yeşilköy İlkokulu için Kazım Orbay İlkokulunda çadır kurularak kitap toplandı. Öğretmen Tuğba Çiçek, Canan Külcüoğlu ve Binnur Aksu tarafından hazırlanan çadırda öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler, veliler ve duyarlı vatandaşların katılımıyla 500 kitap sayısına ulaşıldı. Kitapların büyük bir bölümü Yeşilköy İlkokuluna ulaştırıldı.

Okul Müdürü Şahin Akın, Müdür Yardımcısı Adem Cantürk, Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Çavur, proje sorumlusu sınıf öğretmeni Tuğba Çiçek ve Abdullah Tolgun eşliğinde okulda sınıf öğretmenlerince belirlenen 28 öğrenci köy okulundaki arkadaşlarına kitaplarını teslim etti.

Kazım Orbay İlkokulu 2/C sınıfı öğrencilerinden Tuana Atik, "Asarcık'taki bir köy okulunda çocuklara kitap vermeye gidiyoruz. Çünkü onları daha çok kitap okumasını istiyorum. Kendimi çok mutlu hissediyorum" diyerek duygularını ifade etti. Heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı iki okulun öğrencilerinin buluşmasında çocuklar oyunlar oynayarak kaynaştı. Birçok öğrenci birbiriyle mektup arkadaşı oldu.

Proje sorumlusu sınıf öğretmeni Tuğba Çiçek ise projeyi ve yaşadığı duyguyu paylaştı: "Çocukların küçük yaşta okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve kitap bağışında bulunmalarını özendirmek amacıyla 'Kitap Kardeşliği' adını verdiğimiz projemizi hayata geçirdik ve hedefimize ulaştık. Bundan dolayı çok mutluyum. Böyle bir projenin içerisinde yer almak ve öğrencilerin kitaplarını ellerine aldıklarında yaşadıkları mutluluğu görmek biz öğretmenleri ayrıca mutlu etti. Kitap bağışına destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Kazım Orbay İlkokulu kafilesi Yeşilköy İlkokulu Müdürü Hüseyin Sarışan ve öğretmenlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek köyden ayrıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilköy Asarcık Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title