Haberler

Minik Öğrencilerden Beyoğlu'nda Büyük Gösteri

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Muallim Cevdet İlkokulu’nun Ana Sınıfı’nı açtı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Muallim Cevdet İlkokulu'nun Ana Sınıfı'nı açtı. Açılışa özel sürprizler yapan minik öğrencilerin rengarenk dans gösterisi ayakta alkışlandı.

Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi'nde yer alan Muallim Cevdet İlkokulu'na Ana Sınıfı açıldı. Açılışa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve personeli olmak üzere çok sayıda veli ve minik öğrenciler katıldı. Açılışın ardından Başkan Demircan, minik öğrencilerin eğitim göreceği sınıfları gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Minik öğrencilerin bir de Başkan Demircan'a sürprizi vardı. Rengarenk kıyafetler giyinen öğrenciler, mini bir dans gösterisi düzenledi. Büyük ilgiyle izlenen gösteri, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Kucağına alarak bütün öğrencileri sevgiye boğan Demircan, din, dil, ırk gözetmeksizin her çocuğun çok iyi yaşaması gerektiğini vurguladı. Demircan, "Her çocuk bizim için çok değerlidir. Çocuklarımız gelecek demektir. Bu yüzden onlara çocukluktan itibaren çok iyi eğitim vermeliyiz. Yavrularımız bu sıralarda hayata adım atacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title