Haberler

Minik Öğrenciler, Kaymakam Güner'i Ziyaret Etti

Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında meslekleri tanıtma amacıyla Şehirlioğlu İlkokulu Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri, Selendi Kaymakamı Hakan Güner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şehirlioğlu İlkokulu Müdürü Şeref Koçyiğit, Anasınıfı öğretmenleri Kamile Balcak ve Hatice Sungur ile öğrenciler katıldı. Öğrenciler ziyarette Kaymakam Güner'e merak ettikleri soruları sordular. Kaymakam Güner, minik öğrencilerle sohbet ederek, okul öncesi eğitimin önemine değindi. Kaymakam Güner, "Çocuk, oynarken pek çok şeyi deneyerek öğrenir. Anaokulu da çocuk için en uygun öğrenme ortamıdır. Çocuk bu ortamda kendine bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişim olanağı bulur. Toplu yaşam kuralları öğrenir. Yardımlaşma ve işbirliği duygusunu geliştirir. Ayrıca çocuğun okul öncesi yıllarda aldığı eğitim ve kazandığı deneyimlerin, ileriki yaşlarındaki öğrenme yeteneği ve akademik başarısıyla ilişkisi olduğu gözlenmiştir" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Güner Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title