Haberler

Minik Öğrenciler 'Enerji'yi Öğrendiler

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, kuruşunun 60'ncı yılında, alanında uzman 15 makine mühendisi ile 60 ilk ve orta öğretim okulunda seminerler vermeye başladı.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, kuruşunun 60'ncı yılında, alanında uzman 15 makine mühendisi ile 60 ilk ve orta öğretim okulunda seminerler vermeye başladı.

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Barbaros İlköğretim Okulu'nda yapılan seminerde konuşan MMO Eskişehir Şube Başkanı Hakan Ünal, ülkemizde bugün enerjide dışa bağımlılığını sürdürdüğünü, gelecek yıllarda oluşacak talep artışları dünyayı ve ülkemizi daha da sıkıntılı bir sürece sokacağının kesin olduğunu söyledi.

Enerji verimliliği üzerine seminerleri vermeye devam edeceklerini belirten Ünal şunları söyledi:

"Elbette ki problemin çözümü için alternatif, sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek ve yerli kaynaklarımızı daha bilinçli bir şekilde yönetmek zorundayız. Ancak enerjiyi daha verimli kullanarak çözüme önemli bir katkı sunabiliriz. Enerjide dışa bağımlığımızı sadece enerjiyi daha verimli kullanarak yüzde 20 düşürebiliriz. Ülkemizde enerjinin tüketilmesi sırasında çok yanlış olarak edinmiş olduğumuz bazı kötü alışkanlıkları ortadan kaldırmak zorundayız."

Ünal, daha güzel ve daha iyi korunmuş bir çevre için, çocuklarımızın geleceği için bu seminerlerle küçük bir katkı sunduklarını ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Barbaros İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı seminerde sunum yapan Makine Mühendisi, MMO Eskişehir Şubesi Çevre ve Enerji Komisyonu üyesi Tolga Ünalır, enerji verimliliğini öğrencilerle karşılıklı soru yanıt şeklinde anlattı. Semineri, Eskişehir Vali yardımcısı Ömer Faruk Günay, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy da izledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Ünal Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title