Haberler

Minik Öğrenciler Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik'in Konuğu Oldu

Güncelleme:

Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.

Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Miniklerin merak ettiği tüm soruları yanıtlayan Başkan Çelik, "Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan sevgili çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" diye konuştu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in konukları bu kez minik öğrenciler oldu. Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, öğretmenleri Özlem Çağlın ve Ebru Sahra Duran ile birlikte Başkan Çelik'e ziyarette bulundu. Minikler, Başkan Çelik'e atık materyallerden yaptıkları Türkiye haritası hediye etti.

Çocuklara devlet büyüklerini tanıttıklarını belirten Özlem Çağlın, "Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak çocuklarımız için bir program hazırladık. Bu program dahilinde devlet büyüklerimizi tanıyoruz. Bunun için valimizi, belediye başkanlarımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret ederek, tanımak istedik" derken, çocuklar ise, sorularıyla Başkan Çelik'i terletti.

Çocukları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:

"Bugün çok değerli misafirlerimiz var. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan sevgili çocuklarımız ziyaretimize geldi. Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin çok değerli öğrencileri, hepsi çok zeki, hepsinin gözleri parlıyor. Belediyecilikle ilgili sorularını yanıtlıyoruz. Onları burada ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah çocuklarımız iyi bir eğitimle, Türkiye'nin yarınlarında söz sahibi olacaktır. Güçlü Türkiye hayallerimizi bu çocuklarımız gerçekleştirecek."

Başkan Çelik, henüz okuma yazma bilmeyen minik öğrencilere akıllı defter eğitim seti hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Nihat Çelik Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title