Haberler

Minik Kursiyerler Göz Doldurdu

Konak Belediyesi bünyesinde kurs gören minikler, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü düzenlenen yılsonu etkinliğiyle kutladı.

Konak Belediyesi bünyesinde kurs gören minikler, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü'nü düzenlenen yılsonu etkinliğiyle kutladı. Güzelyalı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 800 minik kursiyerin katıldığı etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Konak Belediyesi bünyesinde birçok farklı branşta kurs gören miniklerin bir yıllık emekleri düzenlenen yılsonu etkinliğiyle görücüye çıktı. Güzelyalı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe katılım yoğundu. 1 Haziran Dünya Çocuk Günü öncesi düzenlenen etkinlik sayesinde minikler hem bu anlamlı günü kutladı, hem de hünerlerini göster fırsatı buldu. Konak Belediyesi'nin kek ve meyve suyu ikramı yaptığı etkinlikler sırasında, palyaçolar da balon şovlarıyla minikleri eğlendirdi. Danstan karikatüre, bağlamadan baleye kadar birçok farklı alanda kurs gören yaklaşık 800 minik kursiyere etkinlik sonunda katılım belgesi verildi. Miniklerin performansı izleyenlerden tam not aldı. Sahne performanslarının yanı sıra sergilerin de yer aldığı etkinlikte kursiyerleri anne babaları da yalnız bırakmadı. Evlatlarının gösterilerini ve eserlerini gurur ve keyifle izleyen veliler, heyecanlarına da ortak oldu. Aynı gün ayrıca satranç kursiyerleri için de bir yarışma düzenlendi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye girenler ödüllendirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

dünya çocuk günü Güzelyalı konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title