Haberler

Minik Kitap Kurtları Kütüphanede

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri Fazıl Ahmet Paşa Halk Kütüphanesi’ni gezdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri Fazıl Ahmet Paşa Halk Kütüphanesi'ni gezdi.

Minik kitap kurtlarının Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri çerçevesinde yaptıkları ziyarette hem kütüphane hakkında bilgi edindikleri hem de eğlendikleri belirtildi. Öğrenci, veli ve öğretmenlerden oluşan 47 kişilik ekibin kütüphaneyi gezdiği, velilerin okuma salonlarında miniklere kitap okuduğu ve çocuklara kütüphane kuralları hakkında bilgi verildiği öğrenildi.

Miniklerin kütüphanenin tarihi yapısı dışında sergilenen kitaplara büyük ilgi duydukları, kütüphane hakkında bilgi veren Kütüphane Müdürü Kanı Yılmaz'ın konuşmalarını dikkatle dinlemeleri ve sürekli soru sormaları gözden kaçmazken geziye katılan veliler, ziyaretin çok verimli geçtiğini belirttiler.

Okul Müdürü Fatma Özalıcı Sefacı'nın miniklerle beraber kütüphaneyi gezmesinden son derece memnun olduklarını belirten veliler, bu tür etkinliklere katılmalarının öğrencilere olumlu yansıdığını söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazıl Ahmet Vezirköprü Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title