Haberler

Minik Karatecilerden Başkan Can'a Mini Gösteri

Tarsus Belediyespor Karate takımı, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ederek, mini bir gösteri yaptı.

Tarsus Belediye spor Karate takımı, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ederek, mini bir gösteri yaptı.

Türkiye genelinde ceşitli tarihlerde yapılan müsabakalarda derece yapan sporcular, Başkan Can'a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Antrenör Aydın Çakas, toplam 130 sporcuyla Belediye spor bünyesinde faaliyet gösterdiklerini, Başkan Can'ın kendilerine her zaman destek verdiğini söyledi.

Çakas, son iki ayda yapılan müsabakalarda 14 madalya, 3 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük elde ettiklerini, 1 sporcuyu da milli takıma kazandırdıklarını ifade etti.

Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Başkan Can, amaçlarının her gencin bir branşta spor yapmasını sağlamak ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Başkan Can, "Belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır. Belediyecilik her alanda Tarsus'taki hemşehrilerimize hizmet etmektir. Belediyespor olarak da sizler karate spor dalını öğreniyorsunuz. Tabi bunu kavga amaçlı değil, tamamen spor yapmaya dayalı öğrendiğinize inanıyorum ki, böylede olması lazım. Tabi spor kardeşlik, birlik, beraberlik, dostluklar kurulması ve sağlıklı bir yaşam demektir. En azından hedefimiz şahsımda dahil hemşehrilerimizin en az bir spor dalıyla uğraşmasını sağlamak. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar kazanmamaları için, sağlıklı yaşamak için, spor dallarının hepsine belediye olarak bizler yardımcı oluyoruz ve Belediyespor olarak da sizlerin yanındayız. İnşallah ilerleyen günlerde Bağlar Düğün Salonunu Bağlar Spor Okulu haline dönüştüreceğiz. Orada karate, boks ve güreş takımlarımız çalışmaya başlayacak ve aynı zamanda orada Yaşam Boyu Spor Merkezinde olduğu gibi sabah ve akşamları o mahalledeki hemşehrilerimiz gelip sporlarını yapacaklar. Yürüyüş bandı, koşu bandıyla sağlıklı bir şekilde spor aktivitelerini sürdürmelerini sağlayacağız. Sizlere, hocalarınıza ve ailelerinize teşekkür ediyorum" dedi.

Minik sporcular ise Başkan Can'a mini bir gösteri yaptılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Türkiye Tarsus Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title