Haberler

Minik Jimnastikciler Eğlenerek Öğreniyorlar

Büyükşehir Belediyesi'nin açmış olduğu kış spor okullarında eğitim alan 4-6 yaş grubundan 57 minik jimnastikçi hafta sonlarını eğlenerek geçiriyorlar.


Açtığı spor okulları ile başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlara ücretsiz eğitimler veren Büyükşehir Belediyesi'nin minik jimnastikçileri, eğlenerek spor yapmanın keyfini yaşıyorlar.

4-6 yaş grubundan minikler, Haller Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Şirintepe Spor Merkezi'nde ücretsiz olarak jimnastik eğitimi alıyorlar. Jimnastik eğitiminin tüm sporların zemini olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri, küçük yaş gruplarında çocukların kas yapılarının düzgün olarak gelişmesi amacıyla kuvvet, denge ve esneklik konularında eğitimler verildiğini ifade ettiler.

Toplamda 158 öğrencinin jimnastik eğitimlerinden faydalandığını ifade eden eğitmenler, çocukların hafta sonlarını stresten uzak spor yaparak geçirmelerinin fiziksel ve psikolojik gelişimlerine olumlu anlamda büyük katkı sağladığının altını çizdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şirintepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title