Haberler

Minik İtfaiyeciler İş Başında

Güncelleme:

Bozüyük'ün Yenidoğan Mahallesinde bulunan Metristepe İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri Belediye İtfaiye Müdürlüğünde yangın eğitimi aldı.

Bozüyük'ün Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan Metristepe İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri Belediye İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yangın eğitimi aldı.

Metristepe İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak ve yerinde görüp inceleme yapmak amacıyla öğretmenleri Sema Fidan'ın gözetiminde Belediye İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İtfaiye personeli tarafından minik öğrencilere yangın konusunda gerekli tüm bilgiler verilirken itfaiye araçları da tanıtılarak ne işe yaradıkları ve nasıl kullanıldıkları basit bir dille anlatıldı. İtfaiyeci kıyafeti giyerek yangın söndürme hortumu kullanımını uygulamalı olarak öğrenen öğrenciler kısa bir süre için itfaiyeci oldular. Ayrıca itfaiye aracının sepetine de binen minikler hem eğlendiler hem öğrendiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title