Haberler

Derede Cesedi Bulunan Minik İbrahim Açlıktan ve Donarak Ölmüş

Güncelleme:

İzmir'in Aliağa ilçesinde, altı gün önce evinin önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay ölü bulunurken, çocuğun açlıktan ve donarak öldüğü tahmin ediliyor.

Aliağa ilçesinin Karakuzu Mahallesi'nde altı gün önce kaybolan zihinsel engelli İbrahim Akçay'dan günler sonra acı haber geldi. 6 gün bölgeyi didik didik arayan ekipler, çocuğun cesedini mahallenin yakınlarındaki derede buldu. Aile, çocuğun bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

AÇLIKTAN VE DONARAK ÖLMÜŞ

Öte yandan, çocuğun cesedinde yapılan ilk incelemede yürek burkan izlere rastlandı. İncelemelerde İbrahim'in açlıktan ve donarak öldüğü belirtildi.

OTOPSİ SONRASI NETLEŞECEK

İbrahim'in cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İbrahim'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonunda netlik kazanacağı bildirildi.

EVİNİN ÖNÜNDE KAYBOLDU

Aliağa ilçesinin Karakuzu Mahallesi'nde dedesiyle beraber yaşayan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay, altı gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. İbrahim Akçay'ı bulmak için AFAD, jandarma, polisler ile vatandaşlar arama çalışmalarında seferber olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akçay Aliağa İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (14)

sema dumluMobil-ANDROID:

yavrum ya iste sorumsuz ailenin çocukları neden hep ölümle yüz yüze geliyor anne ve babanın sorumsuzlulugu neden masum çocuklar çekiyor allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

22
0
yanıtYanıtla
AteisT:

Trafik sigortasını ödeyip şükrettim. Sonra gidip dünyanın en pahalı benzinini aldım. Hep sübhaneke okudum.

10
11
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

ateistler birçok inanan insanlardan daha fazla kuranı okuduklarını biliyormusunuz adamlar satır satır ayetleri ve hadisleri söylüyor tartıştım bir ateistle inandığından değil eleştiriyor çelişkilerden söz ediyor vs

yanıt1
yanıt0
blueice:

Dinlerin yalan olduğunu düşünüyorum ama umarım ikinci bir hayat vardır. Hak ettiği hayatı yaşayamayan ya da hak ettiğinden çok daha iyi hayat yaşayanlar var. İkinci hayatta ödeşmeliler.

12
6
yanıtYanıtla
seba:

İste o yuzden Allah ahireti yaratmistir. gercek bu.

yanıt12
yanıt2
toprak:

bu hayat rüyadır ölünce uyanacağız ve gerçekleri göreceğiz bu hayat rüya ama kontrollü bir rüya allah herşeyde bizi özgür bırakmış kim bana kulluk ediyor kim isyan ediyor hepsinin karşılığı var.

16
1
yanıtYanıtla
seba:

Allah Rahmet eylesin . mekani cennet olsun amin.

13
0
yanıtYanıtla
Ahmet Çakmakçı:

Çocuk ziyanlığı. Çok çocuk yapın deniyor ancak bakamayıp böyle sabinin ölmesine neden olmak günah değil mi? Bakabileceksen çocuk sahibi olacaksın, herkes ana baba olmamalı, o sorumluluğu alabilecek evlat sevgisi hissedebilecek kişiler çocuk sahibi olmalı. Aile bakanlığı bu işe el atmalı bence. Bu ana baba ve aile bu çocuğu telef eder ardından bakabilecekmiş gibi yeniden çocuk doğurur, yazık bu çocuklara. Bazen kedi Köpekler bile insanlardan daha güzel yavrularına sahip çıkıp koruyor, ne yazık ki

9
1
yanıtYanıtla
Karauzman:

Kimileri Çatlarcasına yemek yer. . . Hatta Köpeğine verir ama aç insanlar asla aklına gelmez. . . . ALLAH yardım etsin

6
1
yanıtYanıtla
Yelda:

O dede ve aile çocuğun ölümünden sorumlu tutulmalı ve cezalandırılmalı. Çocuk hem özürlü hem de 6 Yaşında niye dışarıda tek başına bırakıyorsunuz? Yaşlıysanız bakamayacak durumdaysanız bakımını üstlenmeseydiniz.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title