Haberler

Minik Güreşçiler Rıza Kayaalp'i Devirdi

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Güreşçi Rıza Kayalap’i, minik güreşçiler devirdi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Güreşçi Rıza Kayalap'i, minik güreşçiler devirdi.

Esenyurt'ta yaklaşık 65 bin öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle sezon kapanışını yaptı. Esenyurt Belediyesi tarafından gençlerin hayatına spor sevgisini aşılamak için hayata geçirilen ve binlerce öğrencinin profesyonel bir kadrodan eğitim aldığı Yaz Spor Okulları, kapanış programında Avrupa ve Dünya Şampiyonu milli oyuncuları ağırladı.

Altınyıldız Kapalı Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'da katıldı. Miniklerle yakından ilgilenen Kadıoğlu, öğrencilerin spor şovlarını izledi. Yaz spor okullarının kapanışını gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi, Kış Spor Okullarında açılışını da aynı gün gerçekleştirdi. Programda Yaz Spor Okulunda çok sayıda farklı branşta eğitim alan minikler izleyenlere görsel bir şov sundu.

Program kapsamında miniklerle bir araya gelen Avrupa ve Dünya Şampiyonu Yozgatlı Rıza Kayaalp, miniklerle yaptığı mini güreşte yere yıkıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title