Haberler

Minik Enes'in Katil Zanlısı Yengesi Çıktı

Güncelleme:

Iğdır'da 6 gün önce kaybolan ve bugün cesedi bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un, amcasının eşi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Iğdır'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Enes Tosun'un katil zanlısının, amcasının eşi olduğu iddia edildi. Şüpheli kadının ilk ifadesinde, "Ben çocuğu iteledim düştü, kafasını duvara çarptı. Ondan sonra başka bir şey yapmadım." dediği öğrenildi. Öte yandan cinayet zanlısı kadının jandarmayla birlilkte arama çalışmalarına katıldığı belirtildi.

BOSTANDA CESET ARADILAR

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü ve 6 gündür kendisinden haber alınamayan Enes Tosun (6) için, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın isteği üzerine Ankara'dan 4 kişiden ve kadavra arma köpeklerinden oluşan özel ekip bölgeye geldi. Ekipler, çalışmalarını küçük Enes'in son kaybolduğu yerden başlattı. Daha sonra Enes'in amcası M. Tosun'un ahırının kapı girişinde patates bostanın içinde arama yaptı.

"BEN ÇOCUĞU İTELEDİM DÜŞTÜ"

Yapılan arama çalışmalarında patates bostanında gömülmüş bir torbanın içinde elleri-kolları bağlanmış şekilde bulundu. Olayla ilgili cinayet şüphelisi olarak aran minik Enes'in amcasının eşi G.Tosun (25) İncesu köyü mevkiinde jandarma tarafından gözaltına alındı. G. Tosun, ilk ifadesinde "Ben çocuğu iteledim düştü kafasını duvara çarptı. Ondan sonra başka bir şey yapmadım." dediği öğrenildi.

YAZMA İLE BOĞULMUŞ

Konu hakkında açıklama yapan köy muhtarı Tuncer Yaman, bu çocuğun bulunması için emeği bulunun bütün yetkililere teşekkür ettiğini belirterek, "Çocuğun cenazesi özel ekipler tarafından amcası M.Tosun'un ahırının kapı girişinde patates bostanının içine gömülmüş bir torbanın içinde elleri-kolları bağlanmış şekilde bulundu. Çocuğunun katil zanlısı olarak yengesi tespit edildi. Yengesinin ilk ifadesinde kendisinin bir şey yapmadığını sadece ittiğini, kafasını duvara çarptığını söylüyor. Fakat çocuğun cesedinde gördüğümüz elleri kolları bağlanmış boynunda 4 yazma ile boğulmuş şekildeydi." dedi.

Öte yandan, küçük Enes'in cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuzluca Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (94)

turkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kurtlere egitim gerek cok cahil yetisiyorlor bir cok kùrt inanin okuma yazmalari bile yok

28
46
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Iğdır zaten hep dinsiz imansiz kurd dolu.....yaparlar...

13
43
yanıtYanıtla
bircanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

eltimle yan apt oturuyoruz 6yasinda onunda oglu var annesi biyere gittiginde genelde bana birakir ve ben malesef bebegim olmuyor esimde bende cocuklari cok severiz esimle amcasiyla bilek guresi yapar amca seni gene yendim der esim yieni icin canini verir ve bize geldi zaman annesine burda kalim gitmiyim diye aglar buda yenge bende ama bu kadinda zerre kadar vicdan yokmus

47
5
yanıtYanıtla
KurdimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu olayi turk kurde ceviren serrfsizdir

48
2
yanıtYanıtla
nusaybinlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kürt türk meselesi değil bu mesele insanlık meselesi ölen bir çocuk.sadece çocuk .ilk önce insan olmak gerek .insanlıktan nasibini almayanlar kürt türk çatışmasına çekiyorlar. Yapmamız gereken acıya ortak olmak.insanlık kaybetmiştir mekanın cennet olsun enes

50
0
yanıtYanıtla
CerkezMobil-IOS:

Kurdce agit duymak ne guzel

2
44
yanıtYanıtla
mustafa MalatyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çocuk görmemesi gereken bir şey görmüştür

44
1
yanıtYanıtla
HopssmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah belanı versin şerefsiz

42
0
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

kesin dostuyla yakaladi

41
1
yanıtYanıtla
sonaymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bence çocuğu şudurumdan öldürmüşler:annesi babası olmadığı için yengesi gile vermişler yengesi bakımına zorlanmışve çocuğu öldürmüş.

0
38
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title