Haberler

Minik Çınar, Bakan Yardımcısı Balta'nın Yardımıyla Sağlığına Kavuştu

Trabzon'da üzerine kaynar su dökülmesi sonucu yaralanan 16 aylık Çınar Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta'nın girişimleriyle götürüldüğü Ankara GATA'daki tedavisinin ardından tab...

Trabzon'da üzerine kaynar su dökülmesi sonucu yaralanan 16 aylık Çınar Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın girişimleriyle götürüldüğü Ankara GATA'daki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Beşikdüzü ilçesinde geçen ağustos ayında, evde üzerine kaynar su dökülmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak ağır yaralanan Yusuf-Meltem çiftinin 16 aylık oğlu Çınar Yılmaz'ın, Ankara GATA'daki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olduğu belirtildi.

Yılmaz çifti, küçük Çınar'ın taburcu olmasının ardından tedavi sürecinde kendilerine yardımcı olan Balta'yı ziyaret ederek kendisine teşekkürlerini iletti.

Baba Yusuf Yılmaz,  yaptığı açıklamada, kaza ile üzerine kaynar su dökülen oğlunun, Vakfıkebir Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Balta'nın girişimiyle ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Oradan da yine Balta'nın büyük gayretiyle ambulans uçakla Ankara GATA'ya nakledildi. GATA'da uzun süren tedavinin ardından yavrumuz iyileşti. Bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmayan, tüm imkanları adeta seferber eden Balta'ya minnettarız. Allah kendilerinden razı olsun. Ailesi ile bizlere sevinçlerin en büyüğünü yaşattılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır."

Balta ise minik Çınar'ı kucağına alarak sevdi.

Çınar bebeğin çok zor bir sürecin ardından sağlığına kavuşmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Balta, "Çınar bebek tedavisi için Sağlık Bakanlığımızın sunduğu en önemli hizmetlerden biri olan ambulans helikopter ve ambulans uçakla GATA'ya geldi. Burada 2-3 kez kalbi durduğu için Çınar bebek ailesini ve bizleri çok korkuttu ama hayata sıkı sıkı tutunmasını bildi. GATA, dünyanın en iyi yanık merkezine sahip bir hastanemiz. Burada Çınar bebek çok iyi bir tedaviyle sağlığına kavuştu" dedi.

Kendisinin de bu süreçte Yılmaz ailesine yardımcı olmaya çalıştığını anlatan Balta, "Bizler de tedavi sürecinde hastamızın, devletimizin vermiş olduğu hizmetlerden yararlanmasına vesile olduk. Önemli olan Çınar bebeğin sağlığına kavuşmasıdır. Ailesine büyük geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Balta Yusuf Yılmaz Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title