Haberler

Minik Başkandan Önemli Tebspit: Şehrin En Önemli Sorunu Trafik

Güncelleme:

Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinden Muhammet Nihat Özbay Başkanlık Koltuğuna oturarak kameralara açıklamalarda bulundu.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini Ziyaret eden Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinden Muhammet Nihat Özbay Başkanlık Koltuğuna oturarak kameralara açıklamalarda bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geleceğin gazetecileri EBMC'yi ziyaret etti. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini ziyaret eden Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinden minik Muhammet, Cemiyet Başkanı M.Nafiz Koca'nın koltuğunu devraldı.

Minik Muhammet, Koca'nın Koltuğunu Devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geleceğin gazetecileri EBMC'yi ziyaret etti. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini ziyaret eden Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinden minik Muhammet, Cemiyet Başkanı M.Nafiz Koca'nın koltuğunu devraldı.

Başkan Özbay, Kameralar Karşısına Geçti

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyetine ziyarette bulunan Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinden Muhammet Nihat Özbay başkanlık koltuğunu Cemiyet Başkanı M.Nafiz Koca'dan devralarak kameralar karşısına geçti.

"Yöneticilerin Çok Çalışması Gerekiyor"

Kameralara şehrin sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan minik Başkan, şehrin en büyük probleminin şehrin trafiği olduğunu söyleyerek yöneticilerin bu problemlerin çözümü için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Yardımcısı, Göktuğ Gürtürk Oldu

Başkan Yardımcısı olarak yanına Elazığ Anaokulu öğrencilerinden Göktuğ Gürtürk'ü de alan Minik Muhammet, 23 Nisanın anlam ve önemine binaen de bazı açıklamalarda bulunarak bütün çocukların 23 Nisan bayramını kutladı.

"Gazetecilik Zor Meslek"

Yardımcısı Göktuğ Gürtürk ile kameralara açıklamalarda bulunan Muhammet Başkan, şehrin sorunlarını dile getirip kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlayan gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiklerini ve gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu de sözlerine ekledi.

Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

Cemiyette yapılan devir teslim törenine katılan bazı gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Muhammet Nihat Özbay Doğan Haber Ajansından Gülbin Yıldız'ın sorduğu soru üzerine Elazığ'ın en büyük probleminin trafik sorunu olduğunu söyledi.

Başkan Koca'dan, Minik Başkan'a Teşekkür

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti: "Bu günü çocuklarımıza ve ulusumuza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her günlerinin bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz. Minik başkanımız Muhammet'in de ifade ettiği gibi Elazığ'ın sorunlarından olan trafik sorununun biran önce çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyoruz. Bu vesileyle başta Neşeli Ayaklar Anaokulu Yönetimine, öğretmenlerine, velilere ve başkanımız Muhammet'e yaptıkları ziyaretten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Özbay 23 Nisan Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title