Haberler

Minik Azem Şehit Dayısı İçin Gözyaşlarına Boğuldu

Fırat Kalkanı Harekatı’nda çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın 12 yaşındaki yeğeni Azem Dağ, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın 12 yaşındaki yeğeni Azem Dağ, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın cenazesi Sabancı Merkez Camii'ne getirildikten sonra öğle namazını müteakip Adana İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Bu arada şehidin ablası Filiz Dağ'ın 12 yaşındaki kızı Azem Dağ, dayısı için gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazı boyunca ve cenaze götürülürken gözyaşları hiç dinmeyen kız çocuğuna gören herkes gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazı sonrasında ise şehidin naaşı silah arkadaşlarının omuzlarında top arabasına götürüldü. Bu sırada şehidin eşi tabutun arkasına dokunarak ağıtlar yakıp ağladı.

Baba Mehmet Kılıç ise tören boyunca dimdik ayakta durdu. Türk bayrağına sarılı tabut top arabasına konduğu sırada ise Hasret Kılıç tabuta sarılarak, "Gökhan" diye haykırıp gözyaşlarına boğuldu. Hasret Kılıç uzun süre tabutun üzerinde kalırken onu yakınları tabuttan güçlükle kaldırdı. Cenaze bir süre top arabasında götürüldükten sonra cenaze aracına kondu. Bu sırada şehidin ablası Ayşe Kılıç'ın "Sen çok küçüksün ölemezsin. Senin daha çocuğun olacaktı" diye ağıt yatması yürekleri dağladı. Şehidin naaşı cenaze aracı ile Asri Mezarklıktaki şehitliğe götürülerek burada toprağa verildi.

Cenaze törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana AK Parti Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, eski AK Parti Milletvekili Necati Çetinkaya, komutanlar ve polis müdürleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kılıç Hasan Çınar AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title