Haberler

Minik Aylan, Kardeşi ve Annesinin Cenazesi Kobani'de Toprağa Verildi

Güncelleme:

Bodrum sahiline vuran cansız bedeni tüm dünyada infiale yol açan 3 yaşındaki Aylan Kurdi ile abisi ve annesinin cenazeleri memleketleri Kobani'de toprağa verildi.

Cenazeye Kurdi ailesinin yakınları ile Kobani halkı katıldı. Kurdi ailesinin cenazeleri bu sabah İstanbul üzerinden Urfa'ya oradan da Kobani'ye götürülmüştü. Faciadan sağ kurtulan baba Abdullah Kurdi ailesini Kobani'de defnetmek istemişti.



Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (40)

Adem:

Kobaninin meleği dünyada insanlığın ölümünü ilan eden küçük melek...

44
0
yanıtYanıtla
Dara:

Bekliyorum . . Kaç Kişi Sadece Kürt Oldukları İçin Sevinç Narası . . Hakaret . . Suçlamada Bulunacak ? . . en İnsani Bir Konuda Bile İnsan Olanın Kanını Donduran Bu Çocukların Ölümüne Çeşitli Gerekçelerle bir Haklılık Arayacaklar ?

33
3
yanıtYanıtla
insanlık ölüyor:

Nereli veya kim oldugunun ne önemi var o bir ÇOCUK. ...

18
0
yanıtYanıtla
ayılmaz:

Mahsum Aylan bebek, o soğuk sularda boğulan sen değil, sukuta uğramış insanlık vicdanının ta kendisidir.

16
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Kandil dağında pkk yerine Suriye deki mültecilere kamp yapılsın. avrupa terörist yerine sivillere kamp yapsın yardım etsin. . neden etmiyor?

8
7
yanıtYanıtla
TANKUT:

VAYYY BEE YORUMSUZ

15
0
yanıtYanıtla
Vatan evladıMobil-IOS:

Tahip utansın onca insanı senin suriye polikan yuzunden evinden yurdundan oldu

13
1
yanıtYanıtla
Dara:

Birisi '' Tabutlar Küçüldükçe Diktatörlük Büyür '' Yazmıştı . . . '' Tabutlar Küçüldükçe Acısı Kalplere Sığmazmış '' Demek Belki de Daha Doğruymuş

14
0
yanıtYanıtla
Murat hacıMobil-IOS:

Bu çocuk bana yeniden insan olduğumu hatırlattı

13
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

GÜZEL ÇOCUK SANA YAŞAMA HAKKI TANIMAYAN SAVAŞ BARONLARI HEM BU DÜNYADA HEM DE ÖBÜR DÜNYADA HUZUR MUTLULUK YÜZÜ GÖRMESİN İŞALLAH.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title