Haberler

Minik Aylan'ın Can Verdiği Yere Çelenk Bırakıldı

Number 1 Medya Grubu, 2 yaşındaki Suriyeli Aylin Kurdi'nin cansız bedeninin sahile vurduğu Bodrum'un Akyarlar Mahallesi'ndeki Alihoca Burnu Plajı'na çelenk bıraktı.

Number 1 Medya Grubu, 2 yaşındaki Suriyeli Aylin Kurdi'nin cansız bedeninin sahile vurduğu Bodrum'un Akyarlar Mahallesi'ndeki Alihoca Burnu Plajı'na çelenk bıraktı.

Bodrum'dan 4 gün önce ailesi ile birlikte çıktığı umuda yolculukta yaşamını yitiren minik Aylan Kurdi, dünyada ölümüyle Suriyeli kaçak göçmenlerin sembolü olurken, cesedinin bulunduğu plaja çiçekler bırakılıyor. Aylan bebeğin anısına ilçede çeşitli etkinlikler de düzenleniyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un ardından Number 1 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karacan adına Number 1 TV Haber Müdürü Erdal İşleyen, üzerinde 'Rahat uyu Aylan bebek' yazılı çelengi Alihoca Burnu Plajı'na bıraktı.

Minik Aylan'ın plajdaki cansız bedeninin tüm dünyayı derinden etkileyerek göç yolundaki acımasızlığı bir kez daha ortaya koyduğuna dikketi çeken İşleyen, "Biz de 'Başka Aylan'lar ölmesin' diyerek, Kızılay ile yaptığımız anlaşma sonunda bir çocuk dostu park yaptıracağız. Ayrıca, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile yaptığımız görüşme ile aileye, değerli sanatçıların katılacağı bir yardım konseri düzenleyeceğiz. Çocuklar ölmesin, kimse evsiz yurtsuz kalmasın. Bu acı hepimizin ortak acısı" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Akyarlar Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title