Haberler

Minibüsün Çarptığı Yaşlı Adam Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yolcu minibüsünün çarptığı yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yolcu minibüsünün çarptığı yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Kaza anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Alaplı ilçesi sanayi sitesi içerisinde meydana geldi. Selçuk Demircan idaresindeki 67 SF 824 plakalı minibüs, park halinde bulunan ve Yaşar Y.' ye ait minibüsün önünde duran 63 yaşındaki Raşit Ören'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan yaşlı adam için 112 sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından önce Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Raşit Ören durumunun ağır olması sebebiyle Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan yaşlı adamın kafatasında çatlak ve beyninde ödem oluştuğu tespit edildi. Yaşlı adamın hayati tehlikesi devam ederken Alaplı İlçe emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 67 SF 824 plakalı yolcu minibüsünün sürücüsü Selçuk D. ile park halinde duran ve kazaya neden olduğu değerlendirilen minibüsün sürücüsü Yaşar Y.'yi gözaltına aldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Yolcu minibüsünün yaşlı adama çarpma anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Raşit Ören'in park halindeki minibüsün önünden yolda araç olup olmadığını kontrol ederken yolcu minibüsünün kendisine çarptığı görülüyor.

Polisin kazaya ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Ören 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title