Haberler

Minibüsle cip çarpıştı: 3 yaralı -

Bodrum'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Bodrum'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Gümbet Mahallesi Sadi Irmak Caddesi'nde, Mediha Seda Atmaca'nın kullandığı 34 VAN 24 plakalı cip, karşı yönden gelen Mehmet Yalçın idaresindeki 48 DC 468 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, araç sürücüsü ile cipte bulunan Süheyla Atmaca yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla götürüldükleri Bodrum'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan trafik kazası çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, tali yoldan çıkan cipin minibüse çarpması ve ardından araçların sürüklenmesi yer alıyor.

Görüntülerde ayrıca kaza sırasında kaldırımdan geçen iki kişinin son anda kaçarak kurtuldukları görülüyor.

-Trafik kazası

-3 yaralı

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yalçın Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

Mehmet Aslan:

Canım arkadaslarım Allah sizleri son anda kurtardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title