Haberler

Minibüs İki Köprü Arasına Sıkıştı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde geliş ve gidiş şeritlerinden oluşan iki köprü arasına sıkışan minibüsteki 3 kişi yaralandı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde geliş ve gidiş şeritlerinden oluşan iki köprü arasına sıkışan minibüsteki 3 kişi yaralandı.

Ehliyeti bulunmayan O.K. (17) idaresindeki 09 EK 380 plakalı minibüs, Aydın- İzmir yolunda geliş ve gidiş olmak üzere iki ayrı bölümden oluşan İkizdere Köprüsü'nde yoldan çıktı. Karşı şeride yönelen araç, iki köprü arasındaki yaklaşık 2 metrelik boşlukta sıkıştı.

Kazada, araçta sıkışan sürücü ile yolcular Metehan Korkut ve Murat Emre Taş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Minibüs ise sıkıştığı köprüden vinç yardımıyla yaklaşık bir saatlik çalışmayla çıkarıldı. Minibüsten zaman zaman alevler yükselirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İncirliova İkizdere İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title