Haberler

'Mini Minikler Futbol Şenliği' Başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Tarafından 'Herkes İçin Futbol' Projesi Kapsamında Düzenlenen, 'Mini Minikler Futbol Şenliği', Eskişehir Futbol Altyapı Tesisleri'nde Başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından 'Herkes İçin Futbol' projesi kapsamında düzenlenen, 'Mini Minikler Futbol Şenliği', Eskişehir Futbol Altyapı Tesisleri'nde başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını belirterek, sporun sadece bedensel bir aktivite olmadığını, aynı zamanda zihinsel olarak da güçlü olmayı gerektirdiğini kaydetti. Gürcüoğlu, Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirspor'un destek verdiği etkinliğe katılan sporculara başarılar diledi.

Şenliğe, Eskişehirspor, Işıkspor, Bentspor, Demirspor, Şekerspor, Kırka Boraks, Sağlıkspor, Odunpazarıspor ve Çamlıcaspor'da forma giyen 10- 14 yaşındaki çocukların katıldığı bildirildi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title