Haberler

Mine Soysal Kadınlarla Buluştu

Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi.

Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi.

Mine Soysal, Nilüfer Kütüphane Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Nilüfer'de Kadın Hayata Yakın" programına konuk oldu. Plaza 16'daki buluşmada konuşan Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu faaliyetin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Son kitabı 'Uzakta'nın Türkiye'de çok rastlanan gençlik meselelerinden birini işlediğini belirten Mine Soysal, "Kadın okurlarımın arasında daha çok seviliyor olmamın sebebi de bu. Çevremizde gençler, ergenler var ve onlarla ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kadınların çok önemli bir meselesi bu. Kadınlarla böyle bir kitap için buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor" dedi.

İnsanların kendi hayatını değil, başka hayatları seyretmeyi daha çok sevdiğini ifade eden Soysal, "Çünkü kendi hayatımıza emek vermek, layık olduğumuzu inandığımız keyiflerle ve renklerle donatmak daha zor geliyor. Ben hep bunun derdini yaşadığınızı, kendinizi başkaları değil, en çok kendinizin kısıtladığını düşünüyorum. Kendiniz için ne yapıyorsunuz? İşleri bırakıp kendiniz için keyif aldığınız şeylerin peşinden gitmenizi çok istiyorum. Sosyal faaliyetlerin yükselmesi bir insanı çok farklı anlamda etkiliyor. İnsanlarla bizden farklı olsalar da iletişim kurabilme beceriniz çok yükseliyor" diye kaydetti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, programa katılan kadınlara ve yazar Mine Soysal'a teşekkür etti. Soysal, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından kadınlara dağıtılan "Uzakta" adlı kitabını imzaladı.

(MŞ) - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mine Soysal Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title