Haberler

Mine Koşan Komşularıyla Karakolluk Oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı sokakta gürültü yapan çocukların üzerine su döküp, komşularına küfür ettiği gerekçesiyle karakolluk oldu.

Usta şarkıcı Mine Koşan, sokakta gürültü yapan çocukların üzerine su döktüğü suçlamasıyla karakolluk oldu. Komşuları Zübeyde Balçın ve Emine Dalgın'ın iddiasına göre, olay şöyle gelişti: "Balçın'ın 10 yaşındaki kızı Deniz ile Dalgın'ın 6.5 yaşındaki kızı Nur, geçen pazartesi sokakta oynarken, Koşan gürültü yaptıkları gerekçesiyle penceresinden üzerlerine su döktü.

KOMŞULARINA KÜFÜR ETMİŞ

Olayı çocuklarından dinleyen iki kadın da Koşan'ın evine gitti. Sanatçı, komşularına küfür ve hakaretle karşılık verdi. Bu ifade doğrultusunda polis, olay sırasında evde bulunan Mine Koşan'ın kardeşi Ayda Koşan'ın ifadesine başvurdu. O da asıl Balçın ve Dalgın'ın kendilerine hakaret ettiğini, bu nedenle onlardan davacı olduğunu belirtti. Polis, ünlü sanatçının da ifadesinin alınacağını, dosyanın tamamlanmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gönderileceğini bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mine Koşan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Karaoglan:

Bu mu usta şarkıcı guldurmeyin beni

11
10
yanıtYanıtla
misafir:

menopoza girmiştir

17
1
yanıtYanıtla
ÇOK BİLEN:

BİZE DE KÜÇÜKKEN ÇOK SU DÖKERDİ DENGESİZ KOMŞULAR. . BU DA ONLARDAN BİRİ AYIP AYIP HİÇ Mİ ÇOCUK OLMADI

12
3
yanıtYanıtla
KOŞAN:

MİNE. SAYIN. MİNE. KOŞAN. NIYE. SU. DÖKÜYORSUN. SANATÇI. ÇEVRESİNE. GÜL DÖKER.

15
0
yanıtYanıtla
2468:

komşu komşunun külüne muhtaç

13
0
yanıtYanıtla
Hamza:

elemlerin rabbine hamdolsun

3
2
yanıtYanıtla
azade:

su atılmışmış keşke bana da atsa hatta tükürse bile şereftir dünyada yok böyle muhteşem ses açın youtubedan dinleyin bir NEDEN şarkısını büyüler sizi

0
1
yanıtYanıtla
yani:

Evet bu ne hal katiliyorum sana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title