Haberler

Minarede Kalp Krizinden Öldü, Cesedi İtfaiye Merdiveniyle İndirildi

Güncelleme:

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Kızılcıklı Köyü'nde, köy camisinin ses sistemini kontrol için minareye çıkan 58 yaşındaki Hayri Yavuz, kalp krizi geçirip öldü. Yavuz'un cesedi yaklaşık 20 metre yükseklikteki minareden itfaiyenin yangın merdiveni ile indirildi.

UZUN SÜRE MİNAREDEN İNMEDİ

Olay önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. Kızılcıklı Köyü Camisi'nin minaresinde vakit ezanlarının okunduğu ses sistemi arızalanınca, köy sakinlerinden Hayri Yavuz, dar merdivenlerden yürüyerek minareye çıktı. Ancak uzun süre aşağı inmedi.

ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Bunun üzerine minareye çıkan arkadaşları Yavuz'u ölü olarak buldu. Mahalle sakinleri, minarenin merdivenlerinin dönerek inilip çıkılması ve çok dar olması nedeniyle cenazeyi aşağı indirimedi.

Yardım istenen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan gönderilen arazözün yangın merdiveni ile Hayri Yavuz'un cesedi aşağı indirildi.

KALP KRİZİ SONUCU ÖLDÜ

Kalp krizi sonucu öldüğü belirtilen Hayri Yavuz'un cenazesi, ön otopsi sonrasında kesin ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title