Haberler

Mimar Sinan Köprüsü'nde Göçük Meydana Geldi

Güncelleme:

Büyükçekmece'de Mimar Sinan Köprüsünün sol şeridinde yaşanan göçük sebebiyle E-5'de trafik uzun süre durdu. Trafik ekiplerinin müdahalesiyle yol, Avcılar istikametinde açılan geçişle çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

İstanbul Büyükçekmece'de Mimar Sinan Köprüsü'nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti.

Olay, saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimar Sinan Köprüsü'nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'nin birleştiği noktada bulunan köprünün en sol şeridinde yaklaşık 30 santimetrelik göçük oluştu.

TRAFİK KİLİTLENDİ

D-100 karayolunun Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Oluşan trafik, Beylikdüzü'ne kadar uzadı. D-100 karayoluna çıkan ara sokaklarda da yoğun trafik oluştuğu gözlendi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Emniyet ekipleri göçüğün yaşandığı şeritte güvenlik önlemi aldı.

2,5 SAAT SONRA KISMEN AÇILDI

Yapılan çalışmalar sonucu yol 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı. Geçiş, Avcılar yönünde karşılıklı 2 şeritten verilmeye başlandı. Çöken yolun onarılması çalışmalarının sabaha kadar devam edeceği belirtildi.

"LODOS BİZİ DE ETKİLEDİ"

Bu arada, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de olay yerine gelerek, çalışmaları yerinde inceledi. Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: Lodos, İstanbul'u etkilediği gibi bizi de etkiledi. Tam köprünün suyun altından geçen kısmın, kanalın bittiği yerden çöktü. Karayla birleştiği yerden çöktü. Bereket hiçbir kaza olmadı. Olaya hemen müdahale ettik. Kuyruk yaklaşık 7-8 kilometre oldu. Yolu Edirne istikametinde çift yönlü olarak trafiğe açtık. Sabaha kadar bu çalışmayı devam ettireceğiz. Köprünün muhakkak yeniden yapılması gerekiyor.

VALİLİK DE AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul valiliği, E-5 Karayolu'ndaki Büyükçekmece Köprüsü'nde çöken asfalt nedeniyle açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şöyle denildi:

"İstanbul Büyükçekmece'de E-5 Karayolu üzerinde bulunan kuzey taşıma yolunun (İstanbul-Tekirdağ yönü) güney şeridi'nde deniz tahribatı nedeniyle dolguda boşalma meydana gelmiştir. Trafik Güney taşıma yolundan (Tekirdağ-İstanbul yönü) iki yönlü verilmiş olup, kuzey yolu çalışma nedeniyle kapatılmıştır. Ayrıca yol tamir çalışmaları devam etmekte olup, en kısa sürede çalışmalar tamamlanarak trafik tam kesitten verilecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Gölü İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar! Manchester City Real Madrid maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Manchester City-Real Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan M.City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (M.CİTY-REAL MADRİD) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 17 Nisan EXXEN spor canlı izle! TFF Başkan adayları kim? 2024 TFF başkan adayları? Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış hangi takımlı? Partilerin milletvekili sayısı 2024! (GÜNCEL) Hangi partinin kaç milletvekili var? SimSimi nedir? Simsimi tehlikeli mi? 17-18 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 17-18 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrar çalındı mı, hacklendi mi? 19 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 19 Nisan'da ne oldu? 19 Nisan ne günü? 19 Nisan'da doğan ünlüler! Tarihte bugün ne oldu? 17 Nisan tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 17 Nisan'da yaşananlar! Chicago Bulls Atlanta Hawks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Chicago Bulls Atlanta Ha BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

Emrah deniz Mobil-IOS:

Mimar Sinan duymasın .. Diyecekki benim 200 yıldır yaptıgım eserler dimdik ayakta ... Ulan sene olmuş 2015 bir köprü yaptınız her tarafından göçük oluşmuş... Ya adımı köprüye koymasaydınız yada adam gibi malzemeden çalmadan köprüyü yapsaydınız ... Bumu mimarlığınız ???

7
0
yanıtYanıtla
reelcimobilWeb@haberler.com:

Buna hükûmet çukuru denir malzemeden calarsan böyle acilirsin işte

4
0
yanıtYanıtla
yavuz:

bu köprüyü m. sinan yapsaydı çökmezdi

4
0
yanıtYanıtla
Orta karadenizMobil-IOS:

Hırsızlık almış başını gitmiş

3
0
yanıtYanıtla
OKUUUUUUmobilWeb@haberler.com:

Ara yollar köstebek yolları yamalı. Yama yapıolar anladıkta bide o yamayı iyi yapsalar. Ertesi gün daha beter oluyor. Velhasıl bu belediyelerin hepsi yoldan malzemeden çalıyor. Denetleme sıfır. Bu işleri kime veriyorsalar denetlesinler. Bizdekiler yol değil mübarek. Benim köyümün yolları daha güzel.

3
0
yanıtYanıtla
bölünmüş yol bu oluyormuşmobilWeb@haberler.com:

Hükümetimizin emegi taşeronlaştırıp türkiyeye hizmet diye övdügü bölünmüş yollar bu olsa gerek.

3
0
yanıtYanıtla
Buyuk çekmecemobilWeb@haberler.com:

Henuz acılmadı

0
3
yanıtYanıtla
CANDAŞ TOLGA:

mimar sinan köprüsü nasıl çöker mimar sinan yapmadı mı

0
2
yanıtYanıtla
KK Mobil-IOS:

Kedin bunda cehape parmağı var ve yolu yapan mütahitte parelel çıktı bakın bizim Aksaray'a dimdik ayakta duruyor durmak yok çalmaya devam evelallah yeni Türkiye

2
0
yanıtYanıtla
fidan karamanmobilWeb@haberler.com:

Tirafik acildimi

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title