Haberler

Mimarlar Odası'ndan Başkan Zolan'a Ziyaret

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Suat Bilgin ve yönetim kurulunu kabul etti. Şube Başkanı Bilgin, kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Şehrimizin dizaynında belediyelerimizle birlikte ortak hareket edeceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, yeni yönetimin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Ben mimarları sanatçılar olarak görüyorum. Mimarların yaptığı evler, yerleşim yerleri şehrin bütününü oluşturuyor. O nedenle mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

Denizli'nin son yıllarda mimari olarak önemli bir aşama kaydettiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli'de gerek özel sektör, gerekse kamu kurumlarının güzel mimari eserlerini gördüklerini sözlerine ekledi. Açıklamanın ardından Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Bilgin ve beraberindekiler ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, ziyaretçileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title