Haberler

Mimar Sinan Fotoğraflarla Anıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Mimar Sinan’ı anma gezisi niteliğinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Mimar Sinan'ı anma gezisi niteliğinde gerçekleştirildi. Anma gezisine yaklaşık 300 fotoğrafçı katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve en dikkat çekici etkinliklerden birisi olan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi her ay Kayseri'nin farklı değerlerini konu edinmeye devam ediyor. Bu ayki eğitim ve gezi programı aynı zamanda Kayseri'nin yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Mimar Sinan'ı anma gezisi niteliğinde yapıldı.

Geziye katılan 300'ye yakın fotoğrafçı Mimar Sinan'ın doğum yeri olan Ağırnas'a giderek Mimar Sinan'ın doğduğu ev başta olmak üzere yer altı şehri ve diğer güzelliklerden binlerce fotoğraf çekti. Büyükşehir Belediyesi ile Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği'nin birlikte gerçekleştirdiği uygulama gezisinde fotoğrafçılara teorik ve uygulamalı bilgiler verildi. Geziye Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (KAYMEK) eğitim gören Fotoğrafçılık Kursu kursiyerleri de katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title