Haberler

Milyon Dolarlık Bir Oyuncu Olacağım

Ayşe Özyılmazel Gündemde En Çok Konuşulan İsimlerden Biri Olan Didem Erol'la Kısa Bir Söyleşi Yaptı!

AYŞE ÖZYILMAZEL GÜNDEMDE EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERDEN BİRİ OLAN DİDEM EROL'LA KISA BİR SÖYLEŞİ YAPTI!

Oyuncu Didem Erol çok konuşuluyor, her gün magazin sayfalarında bir haberi çıkıyor. Setten kovuldu, Kevin Costner'la sabahladı, Aysun Kayacı'ya laf attı derken; okuyucunun gözüne pek de şık gelmiyor. Peki Didem gerçekte neler yaşıyor, ne düşünüyor? Ben sordum, o cevapladı. Karşımda gerçekten samimi ve iyi yürekli genç bir kadın vardı...

* Siz sadece Hollywood ünlüleriyle fotoğraf çektiren bir kadın mısınız?

-Hollywood ünlüleriyle resim değil, film çekiyorum. Morgan Freeman ve John Cusack'la 'The Contract' 2006, Jackie Chan'le 'Accidental Spy' 2001, David Carradine ile 'The Donor' 2000...

* Sizce dışarıdan nasıl algılanıyorsunuz?

-Halktan çok sıcak, çok olumlu tepkiler alıyorum. Spekülasyonların tamamen kıskanç insanlara ait olduğuna inanıyorum.

* Burada sizin bir hatanız olabilir mi?

-Fazla alçakgönüllü olmak! Zamanında kendini, hayatımı ve çalışmalarımı anlatmamak olabilir. Bir de Türkiye'deki düzeni bilmiyorum.

* Neden Türkiye'desin?

-Çünkü Türkiye'de işlerde süreklilik var. Yurtdışında bir film çevirip altı ay oturuyorsunuz. Ben henüz milyon dolarlık bir oyuncu değilim, o yüzden gelip burada çalışıyorum. Ama milyon dolarlık bir oyuncu olacağım.

* Gelelim hakkında yazılanlara... Mesela Kevin Costner'la sabahlamışsınız diye okuduk...

-Bana 'Ünlülerle fotoğraf çektirmeye meraklı' diyorlar; ben de 'fotoğraf çektirmediğim ünlüler, çektirdiklerimden fazla' dedim. 'Kim?' diye sordular; 'Mesela Kevin Costner Türkiye'ye geldiğinde sabaha kadar beraberdim' dedim ama onların anladığı anlamda değil. Sabaha kadar otel odasında karısı ve arkadaşlarıyla oturduk. Gitar çaldık, şarkı söyledik. Bu bile çarpıtılıyor.

* Bir de Tarantino'yla aşk yaşadığınızı söylemiştiniz fakat, size inanmadılar galiba...

-Kimin inandığı umurumda değil, ben yaşadığımı biliyorum.

* En son 'GoncaKaranfil' dizisinden kovulduğunuz haberleri çıktı. Kovuldunuz mu?

-Hayır kovulmadım. Birinci bölümün çekimlerinde ben dizinin yapım koordinatörünü arayıp ayrılmak istediğimi söylemiştim, gazetecilere de söylemiştim. Sonra bir baktım ki 'kovuldu' oldu. Artık Amerikan Sendika Hakları isteyeceğim.

* Nedir onlar?

-Günde 12 saatten fazla çalışmayı kabul etmeyeceğim. 12 saat çalışmadan sonra 12 saat dinlenme vermek zorundalar, yoksa iki katı para verirler. Karavan veya dinlenme odası da isteyeceğim. DVD ve tekrarlardan da ücret isteyeceğim. Türkiye'deki oyuncuları da sendika hakları istemeye çağırıyorum. İnsani şartlarda çalışma hakları talep ediyorum.

* Gelelim Aysun Kayacı'yla 'filmde öpüşülür mü öpüşülmez mi?' meselesine...

-Ben dizi setindeyken gazeteciler bana gelip klasik 'Öpüşür müsün- sevişir misin?' sorusunu sordular; ben de 'Bu tarz soruları saçma buluyorum. Bu devirde filmde öpüşmem diyen varsa gitsin evinde börek açsın' dedim ve kimsenin ismini vermedim. Ertesi gün gazeteleri açtığımda lafımı Aysun için söylediğim yazıldığını gördüm ve çok şaşırdım.

* Sonra iş nasıl büyüdü?

-Çünkü ben, Aysun bana cevap verdi zannettim, meğer vermemiş. Gazetecilerin kavga çıkartma çabalarından oldu bunlar.

* Val Kilmer'la bir filme başlıyormuşsunuz...

-Evet! İki hafta sonra çekimleri Sofya'da başlıyor. Filmin ismi 'Fake İdentity', soğuk savaş Rusya'sında geçiyor. Ben de bir ajanı canlandırıyorum. Bu kez başrol değil ama beni çok heyecanlandıran bir proje.

* Hollywood'a girmeyi nasıl başardınız?

-Ana dilim İngilizce, oyunculuk eğitimimi Londra'da aldım ve Los Angeles'ta iyi bir çevreye sahibim. Deneme çekimlerine gittim, çünkü orada oyunculuğunuzu ispat etmek zorundasınız. Bir de sofistike kadın oyuncu fazla yok Amerika'da. Evet bir sürü Pamela Anderson var. Ama siz Oliver Stone'la aynı dili konuşabiliyorsanız, zekanızla etkilersiniz.

* Hollywood'daki kadın oyuncular 40'lı yaşlara yaklaşmaya başladıktan sonra çok sıkıntı çekiyorlar. Hollywood gençlik istiyor. Siz de 32 yaşındasınız, bu endişe yaratıyor mu?

-Biraz yaratıyor ama yaşımı göstermiyorum. Çok da endişelenecek yaşta ve görüntüde değilim. Hollywood'da başarılı oluyorum ve daha da fazla olacağım.

* Kendinizi üç kelimeyle tarif etseniz...

-Sevgi dolu, dürüst ve hiperaktif...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title