Haberler

Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'ne "Kumar" Operasyonu

Adana'da Güven Parti il binasını kullanmayı bırakıp, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi il binasında kumar oynatılmaya başlandığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda il başkanının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı, 78 kişiye kumar oynamaktan para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce 46 kez kumar operasyonu düzenlenen Güven Partisi il binasının yerine Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi il binasında kumar oynatılmaya başlandığı bilgisine ulaştı. Ekipler, merkez Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi Seyhan Caddesi'ndeki bir iş hanında bulunan parti binasına operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında parti il başkanı Fevzi T'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi kumar oynattığı iddiasıyla  gözaltına alındı. Kumar oynadığı ileri sürülen 78 kişi hakkında da 189'ar lira para cezası uygulandı.

Gözaltına alınan 11 kişi, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Parti il başkanı Fevzi T, elindeki dosya ile yüzünü gizlemeye çalıştı. Gözaltınadaki iki şüpheli ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Polis kamerasına yansıyan görüntülere göre, ekipler, parti tabelasının ve Türk bayrağının bulunduğu binanın kapısını çalıyor. Ekip, kapıyı açan olmayınca, "Kapıyı açın polis" diyerek içeride bulunanlara sesleniyor. Daha sonra ekipteki bir polis, demir kapının boşluğundan elini içeriye uzatıp kilidi açıyor. İçeriye giren ekip, bir demir kapıyla daha karşılaşıyor. Kapıyı levye ile açan ekip, önlerine çıkan çelik kapıyı da levye kullanıp, tekme atarak açıyor. Salona giren ekipler, içeride bir çok kişiyi masaların çevresinde oturur halde buluyor. Yapılan aramada ise kumar oynamada kullanılan tombala kartları ve pulları ile makineler ele giçiriliyor. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title