Haberler

Milliyetçi Hareket ve Ülkücü Camia Yemekte Buluştu

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları eski başkanı Erhan Yenikuyu ve iş adamı Fatih Alp Ürgen, MHP ve Ülkü Ocakları camiasını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları eski başkanı Erhan Yenikuyu ve iş adamı Fatih Alp Ürgen, MHP ve Ülkü Ocakları camiasını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan Yenikuyu, bir dizi ziyaret için 12-13 Mart'ta Aydın'a gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin takacağı rozet töreni ile MHP'ye geçecek.

İki İşadamı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat, AK Parti eski Karacasu İlçe Başkanı Mustafa Gençoğlu ile çok sayıda partili ve ülkü ocağı mensubu katıldı.

Düzenlenen dayanışma ve birlik yemeğine havi fişek ve meşaleler eşliğinde giren Başkan Adayları Uzunırmak ve Alıcık partililer ile tek tek selamlaştı. Akşam yemeğine geçilen etkinlikte ilk olarak Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık'ın projeleri ardından ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak'ın projeleri sinevizyon eşliğinde tanıtıldı. Alıcık ve Uzunırmak'ın yaptığı konuşmaların ardından söz alan Fatih Alp Ürgen ve Erhan Yenikuyu, Milliyetçi Hareket Partisine geri dönmenin şeref olduğunu ifade ederek atılanlara teşekkür etti.

Gecede birlik ve beraberlik mesajları verilerek hatıra fotoğrafları çekinilirken Ürgen ve Yenikuyu'ya rozetlerini 13 Mart'ta Nazilli'ye gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin takacağı ifade edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uzunırmak Haluk Alıcık Ak Parti Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title